Honlap-, weboldalkészítés

Egy cég számára az internetes megjelenés ma már nem lehetőség, hanem kötelező, ha nem akar lemaradni a konkurencia mögött. Ha valaki egy terméket vagy egy szolgáltatást keres, manapság először az internetet használja, hogy megtalálja azt. Nem kell ezer felé futkosnia, hogy elintézzen mindent, nálunk helyben lefoglalhatja a domain nevet és a tárhelyet, és persze a honlapját is elkészítjük Önnek, az Ön igényei alapján!

Webáruház készítés

Ha Önnek az egyedi megjelenés fontos akár egy egészen egyszerű, pár termékkel működő webshopról, akár egy weboldalként is üzemelő nagy webáruházról legyen szó, mi elkkészítjük Önnek. Rengeteg - a vásárlási élményt segítő - fejlesztést tudunk Önnek kínálni, hogy áruháza a vásárlók számára könnyen kezelhető és világos működésű legyen. Az áruházat az Ön elvárásainak megfelelően - az elkészítés alatt folyamatos kapcsolatot tartva - építjük fel, tehát nem érheti meglepetés, hogy valami mégsem úgy működik, ahogy azt elvárná. Ha különleges külsőt szeretne webáruházának, a design elkészítését egy profi grafikus bevonásával oldjuk meg.

Felújítás, karbantartás

Sokmindenkinek van már weboldala, de azok vagy elavult design-al rendelkeznek vagy nem felelnek már meg a tulajdonos elvárásainak, mert adminisztrálni, esetleg bővíteni szeretné azt. Ilyen esetben nincs szükség egy teljesen új oldalra, a meglévő oldalt átalakítjuk Önnek olyanra, hogy az meg feleljen a kor és az Ön követelményeinek.