Grafikai tervezés

Ha bármilyen egyedi kiadványra van szüksége, vagy a meglévővel nem elégedett, mi megtervezzük azt, segítünk megvalósítani  elképzeléseit. Nemcsak papíron tervezzük meg a terméket, hanem a megfelelő formát és alapanyagokat is kiválasztjuk, hiszen a plakátnyomástól a matricán át a laminált étlapig, a szövetre nyomtatástól a fóliavágáson át a hűtőmágnes-készítésig, sokféle médiummal állunk rendelkezésére, és ez a széles spektrum igazán megengedi, hogy végre elengedje fantáziáját. A tervek alapján próbanyomatot készítünk a tervezett munkáról, hogy bármikor ellenőrizhesse a minőséget. A készterméket rövid határidővel kivitelezzük.

Nagyformátumú digitális nyomtatás

A nagyformátumú nyomtatóink 6 és 4 színű festékkel kitűnő minőségben működnek a kért mérettől függetlenül. A maximális szélességük 1,37 m és 1,62 m, melyekre plakátokat, citylight-posztereket, tablókat, CAD-es tervrajzokat, nagyobb méretű öntapadós anyagokat nyomtatunk. Az anyagválasztékunk itt is igen széles: fényes és matt fotópapír, öntapadós anyag, műanyag háló, zászlóvászon, festővászon, hátsó megvilágítású színes áttetsző anyag, banner, és még sok más egyedi anyag is választható katalógusainkból.

Plakátnyomtatás akció

Hatalmas plakátnyomtatási akciót indítottunk! Kiváló minőségű nyomtatóinkkal bármit poszterre vagy plakátra nyomtatunk Önnek, akár hatalmas méretben is. Mennyiség és gyorsaság tekintetében is felvesszük a versenyt nagyobb (és drágább) versenytársainkkal. Egy ismerős születésnapi ajándékától kezdve, szupermarketek reklámjainak nyomtatásáig bármilyen mennyiségben elkészítjük a plakátját. Az akció jelenleg a 90 és a 120 g-os plakátpaírokra vonatkozik.
Az részletes árlistáért kattintson ide