Szitamatrica

A szitamatrica hasonlít a normál pólószitázásra, azzal a különbséggel, hogy attól sokkal jobb minőséget tud, szabályosabb, élesebb kontúrú grafikákat lehet vele pólóra vasalni. Nagy előnye, hogy nem kell egyszerre az összes pólót elkészíteni, hanem akár egyesével is bármilyen színű és méretű pólóra fel lehet őket vasalni hőpréssel. A fényhatásokat és a mosást is nagyon jól bírja. Ha nagy mennyiségű pólót szeretne készíteni, de nincs egyszerre szüksége az össze pólóra, ezt a megoldást ajánljuk Önnek.

Flex és flock

A flex anyag egy fényes felületű, műanyag hatású vékony anyag, flock pedig bársonyos tapintású, kicsit vastagabb anyag amelyeket hőpréssel vasalunk a pólóra. Mindkét anyag rendkívűl strapabíró, sem mosástól, sem a naptól nem változtatja a színét. Ezzel a technikával készítik pl. a futballmezek szponzor feliratait és a számozást is. Fényképek felvitelére nem alkalmas, de vonalas rajzok, logók, feliratok készítésére, kis mennyiségben mindenképp ezt a fajta megoldást javasoljuk.

Vasalható matrica

A vasalható matricák ma már sokkal jobb minőséget képviselnek, mint az egy pár évvel ezelőtt megszokott volt. Mind színes, mind fehér pólóra egyaránt jó minőségű mintát lehet felvasalni. A mosást viszonylag jól tűri, általában fotók készítéséhez szokás alkalmazni ezt a technikát.